Den vaření s profesionály se zdařil - nahlédněte

Den vaření s profesionály se zdařil - nahlédněte

Vaření s panem Charvátem se vydařilo! Strávníci byli spokojení, novinka bulgur s pečenou těstovinou chutnal. Budeme ho tedy zařazovat do jídelníčku i v budoucnu. Více ve fotogalerii. 

Pro zpestření školního stravování jsme pro naše strávníky připravili "Den vaření s profesionály".  S kolektivem školní kuchyně bude opět vařit pan Václav Charvát, který s námi již připravoval "Den slovenské kuchyně". Ve středu 6. 4. 2016 se tedy můžete těšit na RATATOUILLE S HOVĚZÍM MASEM A BULGUREM S PEČENOU TĚSTOVINOU. Tento pokrm je zařazen do jídelníčku poprvé, na oběd č. 2 a my věříme, že si získá vaši přízeň a budeme ho zařazovat i nadále.

Fotky ze společného vaření s panem Charvátem