Vaření
Kuchařky a kuchaři,
Druhá hodina vaření
2. hodina
- suroviny:
- kuře (nemusí být živé, pokud se domluvíte se spolukuchařem stačí vám 1 celé do dvojice)
při nákupu zjistěte cenu celého kuřete za kg, cenu kuřecích prsou za kg, cenu kuřecích řízků steheních BK za KG
- 1 mrkev
- 1 petržel (kořen)
- 1 cibule
- kuchařka:
- zapsaný recept na amoletu (postup, fígle, cenová kalkulace = cena jednotlivých surovin a výsledná cena jídla), tématický obrázek potěší
1. hodina
- suroviny:
- 4 vejce
- smetana na vaření
- 1 mrkev
- 1 šalotka (nebo malá cibule)
- kousek klobásy, nebo uzeného
- 1 rajče
- 3 stroužky česneku
Těší se na Vás šéfkuchař Marek Pilař