Vaření

Vaření

Kuchařky a kuchaři,

 

Druhá hodina vaření

 

 

2. hodina

  • suroviny:

- kuře (nemusí být živé, pokud se domluvíte se spolukuchařem stačí vám 1 celé  do dvojice)

 

při nákupu zjistěte cenu celého kuřete za kg, cenu kuřecích prsou za kg, cenu kuřecích řízků steheních BK za KG

 

- 1 mrkev

- 1 petržel (kořen)

- 1 cibule

 

  • kuchařka:

 - zapsaný recept na amoletu (postup, fígle, cenová kalkulace = cena jednotlivých surovin a výsledná cena jídla), tématický obrázek potěší

 

 


 

1. hodina 

  • suroviny:

4 vejce

- smetana na vaření 

- 1 mrkev

- 1 šalotka (nebo malá cibule)

- kousek klobásy, nebo uzeného

- 1 rajče

- 3 stroužky česneku

 

Těší se na Vás šéfkuchař Marek Pilař