Společenský večer 2012

Datum 19.9.2019

První společenské setkání - tentokráte s tématem "Plavba na zaoceánské lodi"se uskutečnilo v pátek 9.3.2012. Jednalo se o společenský večer, nikoli ples, který byl organizován s cílem poděkovat především všem dárcům, jež tak velkoryse podpořili v loňském roce naši školu. Tito podporovatelé budou VIP hosty Společenského večera.

Hlavní paluba v "krčku" školy se otevřela v 19 hodin.

Co stovku účastníků čekalo? Občerstvit se mohli v lodní restauraci /pro tyto účely zcela proměněné auly/, mohli i navštívit vernisáž obrazů slavného malíře, nechat se na památku zvěčnit známou fotografkou, či navštívit kajutu snabídkou afrických vín. To vše již za doprovodu DJ Josefa MelenaJense Krügera, manžela naší pedagogické konzultantky Květy Krüger.

Program na hlavní palubě začal ve 20 hodin a pobavit nás přišlo se svým hudebním, divadelním či kouzelnickým uměním řada umělců jež u nás vystoupila s cílem pomoci dobré věci - za velice symbolický honorář. Také byla připravena dražba a řada překvapení :-).

K poslechu v hlavním bloku programu hrálo Pokojové trio s Ivanem Hlasem. Během plavby jsme zakotvili na řadě míst celého světa, proto nechyběla přibalená dobrá nálada. Pro náš organizační tým to byla „první plavba“ a každá premiéra s sebou nese i mnoho neznámého.
Oděv v námořnickém stylu byl velmi vítán! Dětem výjimečně byl vstup zakázán! 

Celý večer byl připravován s cílem, aby se všichni dobře bavili a zároveň, abychom se všichni měli možnost se setkat i při jiné, než pouze pracovní příležitosti.

První fotografie jsou z oka Martina Suchánka.